TERMEN DE EXECUȚIE PENTRU PIESE PERSONALIZATE ⟶ 2-3 ZILE!

Caută
Close this search box.
Sigla Rocas Decor
Caută
Close this search box.

Manopera ardezie

Manopera ardezie. Prestăm servicii de montaj piatră naturală, marmură, granit, andezit, ardezie, travertin, onix, quartz compozit. Suntem pietrari profesioniști, specializați în placarea pardoselilor la exterior și interior. Executăm placări cu piatră naturală la fațadă, soclu, gard și placarea pereților interiori. 

Manopera ardezie

Locul unde proiectul dvs. este tratat cu seriozitate

Amenajați sau redecorați și căutați o echipă cu experiență în montaj piatră naturală? Ați ajuns unde trebuie! Executăm pe tot teritoriul României, Ungariei și în toată Europa placări profesionale cu granit, marmura, travertin, ardezie, andezit la exterior și interior. Avem echipe specializate în montaj blaturi de baie și de bucătărie. Instalăm blaturi de quartz și de granit la mobilă și insulă bucătărie, contrablat. Placam lastre de onix, plăci mari de granit bookmatch și medalioane de marmură. Montăm trepte și contratrepte, glafuri, capace de stâlp, de gard de poartă. Prestăm servicii de montaj pentru diferite aplicații personalizate cu piatră naturală. Cu noi proiectul dvs. va deveni realitate.  

Manopera cu ardezie

Manopera ardezie - Experiență și profesionalism

Montajul de piatră naturală este o activitate esențială în domeniul construcțiilor și designului de interior, oferind o soluție durabilă și estetică pentru proiectul dvs. Manopera pentru montajul de piatră naturală joacă un rol crucial în asigurarea rezultatelor de înaltă calitate și durabilitatea lucrării finale. De aceea acordăm o importanță majoră serviciilor noastre de montaj. În echipele noastre avem pietrari profesioniști, cu vastă experiență în placările cu piatră naturală, astfel oferim clienților noștri manoperă de calitate. Prestăm servicii de montaj la standarde de calitate europeana și oferim garanție pentru lucrare.

Recondiționare marmură și travertin

O piatră naturală de calitate asigură placări durabile, pe viață. După ce achiziționați marmura, granitul, travertinul sau altă piatră naturală, aveți grijă să o protejați, să o curățați cu detergenți profesionali special creați pentru astfel de suprafețe și să o impregnați. Dacă nu este tratată corespunzător, apa, rugina, grăsimile pot păta suprafața pietrei naturale. Pentru a reda aspectul său original și a o menține într-o stare excelentă, slefuirea și recondiționarea pietrei naturale sunt procese esențiale. Șlefuim și recondiționăm suprefețe de marmură și travertin! Citiți aici mai multe informații despre  preocesul de recondiționare marmură, iar mai jos găsiți o scurtă descriere a serviciilor noastre.

Curățare

Cu soluții profesionale curățăm suprafețele placate cu piatră naturală la exterior și la interior. Petele și murdăria acumulate în timp sunt îndepartate, iar piatră își recapată aspectul înițial.

Șlefuire

Este procedeul de netezire a plăcilor de marmură, travertin, calcar, granit, etc cu ajutorul unor pietre sau a discurilor diamantate abrazive, folosite pentru a degroșa porțiuni mari din piatră.

Finisare și Lustruire

Cu discuri abrazive de granulație progresiv mai mică se obține o suprafață fină și uniformă. Astfel sunt eliminate zgârieturile mai fine și va pregăti piatra pentru lustruire.

Impregnare

Dacă piatra nu a fost tratată corespunzător, apa, rugina, grăsimile pot provoca pete pe suprafața acesteia. Protejați piatra folosind soluții profesionale STONETECHN.

Manopera ardezie montaj profesional în:

Aiud, Alba Iulia, Alexandria, Arad, Bacau, Baia Mare, Baia Sprie, Baicoi, Beclean, Beius, Bicaz, Bistrita. Blaj, Borsa, Botosani, Brad, Brasov. Braila, Breaza, Bucuresti, Busteni, Buzau, Buzias, Corbeanca, Caracal, Caransebes, Carei, Calarasi. Calimanesti, Campia Turzii, Câmpina, Cluj Calea Turzii, Pipera, Voluntari, Cluj, Cluj Napoca, Constanta, Covasna, Craiova, Curtea de Arges, Dej, Deva, Hunedoara. Eforie, Faget. Fagaras, Focsani, Galaţi, Gheorgheni, Gherla, Giurgiu, Huedin, Harsova, Hateg, Hunedoara. Iasi, Otopeni, Lugoj, Lupeni, Mangalia, Marghita, Maraşesti, Medgidia, Medias, Miercurea Ciuc, Moldova Noua, Nadlac, Nasaud, Navodari. Negresti-Oas, Gilau, Ocna Mures, Odorheiu Secuiesc, Oltenita, Onesti, Oradea, Oraviţa, Orastie, Orsova. Petrosani, Piatra Neamt. Pitesti, Ploiesti, Predeal, Radauti, Ramnicu Sarat, Ramnicu Valcea, Rasnov, Reghin, Resita, Roman, Salonta, Satu Mare, Sanicolau Mare. Sebes. Sfantu Gheorghe, Sibiu, Sighetu Marmatiei, Sighisoara, Sinaia, Slatina, Slanic, Slanic-Moldova, Slobozia, Suceava, Targoviste. Targu Jiu, Targu Mures, Timisoara, Tulcea, Turda, Urziceni, Vatra Dornei, Zalau, Cluj Bulevardul Muncii, Cluj Baciu, Cluj Floresti.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Citiți Politica de Confidențialitate și Termeni și Condiții

error: Content is protected !!
×

Salut, sunt Amalia.
Ai nevoie de ajutor?

×