QUARTZITE

QUARTZITE

Quartzite este o rocă metamorfică alcătuită mai ales din cuarț. Cuarțitul este o rocă metamorfică abundentă. Apare în mod natural atunci când gresia sau chert bogat în cuarț experimentează căldură și presiune ridicată. Cuarțitul este de obicei format din mai mult de 90% cuarțit. Cuarțitul are un aspect sticlos și de multe ori seamănă cu marmura. Acest aspect în general de dorit a făcut din cuarțit unul dintre cele mai populare materiale pentru blat de bucatarie.

Gama noastră colecție de cuarțit natural include culori tradiționale, foarte variate și finisaje cu despicături naturale, împreună cu opțiuni mai moderne. De asemenea, aruncați o privire mai atentă la modele din cuarțit care va oferim cu multiple aplicati pentru living, baie sau bucătărie. O piatra decorativa cu culori frumoase și naturale. Textura cuartitului cu nervurile fac din cuarțit o alegere de top pentru proprietarii de case. Colecția noastră include o varietate de lastre quartz pentru blat de bucatarie care vă vor defini designul. 

Quartzite Rocas Decor

Din pasiune pentru piatra si frumos, Rocas Decor importă și prelucrează lastre deosebite de quartzite. Astea sunt atent selectate din toate colturile lumii, pentru a satisface si a inspira cele mai indraznete visuri. In calitate de producator si importator Rocas Decor detine depozite mari de piatra naturala decorativa in Romania și în Ungaria.

Prelucrăm la comanda clientului blaturi de bucatarie și baie din granit, compozit quartz, travertin, andezit si marmură. Trepte și contratrepte pentru scări exterioare și interioare. Glafuri la ferestre geamurilor exterior și interior. Executăm orice altă aplicatie personalizată nevoilor dumneavoastra în termen foarte scurt. În oricare din locatiile noastre vei gasi preț bun pentru granit quartz.

Termenul de executie pentru comenzi personalizate este de 2-3 zile lucrătoare. La cerere oferim și servicii de montaj  blat bucătărie, trepte, glafuri și placaje!

Pentru intretinere si protectie fata de agentii externi este obligatorie impermeabilizarea suprafetelor de piatra naturala si travertin. Se face cu solutii speciale STONETECHN pentru a-i pastra frumusetea si eleganta timp cat mai indelungat.

Quartzite de vanzare in Romania. Rocas Decor importă și prelucrează placi deosebite de quartzite, andezit si granit. In calitate de producator si importator Rocas Decor detine depozite mari de piatra naturala decorativa si ardezie in Romania și în Ungaria.

Ne găsiți fizic la Showroom-urile și depozitele noastre din:  Cluj-Napoca,  Sibiu,  București,  Timișoara,  BistrițaBudapesta.

cere oferta !