TERMEN DE EXECUȚIE PENTRU PIESE PERSONALIZATE ⟶ 2-3 ZILE!

Caută
Close this search box.

Travertin lemez

Travertin lemez. A Rocas Decor természetes kő raktárakban Kolozsváron, Bukarestben, Nagyszebenben, Besztercén és Temesváron. Mindegyik travertin típus raktáron van.

Travertin ez lehet a legjobb anyag bármilyen konstrukció eredeti, igazán szép és elegáns kialakításához. Büszkék vagyunk arra, hogy mindig nagy mennyiségű burkolat és nagytáblás anyag is van raktáron. Biztosítjuk Önöket arról, hogy anyagaink kiváló minőségűek, és az Ön elvárásainak megfelelő szintre emelik projektjét. Nálunk biztos lehet abban, hogy jó áron talál travertint.

Kérésre feldolgozunk konyhai és fürdőszobai munkalapokat, márvány lépcsőket és munkalapokat, kültéri és beltéri travertin ablakpárkányokat. Minden más elképzelést megvalósítunk, amely az ügyfél méreteihez igazodik. Kedvező árú travertin mindegyik telephelyünkön.

Többféle méretű és kivitelű: antikolt, matt, csiszolt. Gyártunk lépcsőket és ablakpárkányokat méretre vágva, gránit, márvány, travertin, kvarc kompozit és Onyx kőből
Kínálunk burkolatot, fehér, ezüst, barna, bézs, piros, krém, fekete, sokszínű, szürke, antracit, sárga vagy arany színben.
A Rocas Decor természetes kő gyártója és importőre nagy készlettel rendelkezik Romániában. Kínálunk burkolatot, fehér, ezüst, barna, bézs, piros, krém, fekete, sokszínű, szürke, antracit, sárga vagy arany színben
A karbantartás és a külső tényezők elleni védelem érdekében kötelező a felületek impregnálása. A STONETECHN impregnálóval ajánlott a köveket kezelni, hogy a lehető leghosszabb ideig megőrizze szépségét és eleganciáját.
A lépcsők és az ablakpárkányok gyártási határideje 2-3 nap!
Kérjen árajánlatot most!
Travertin még több típus.

Travertin lemez kedvező áron Rocas Decor

Az ország összes bemutatótermében tanácsadást, felmérést és burkolást kínálunk. Ablakpárkányok, lépcsők, külső és belső természetes kőből készült ablakpárkányok gyártása. Személyre szabott ajánlatot teszünk Önnek, hogy a lehető legjobb megoldást megtalájuk! Travertin jó áron közvetlenül a gyártótól! Minőségi telepítést kínálunk az ország egész területén.

Travertin lemez, travertin kültérre és beltérre, kedvező áron!

Gránit, márvány, travertin, pala, andezit, onyx, kvarc kompozit és a természetes kő Rocas Decor: Ingyenes tanácsadást kínálunk Önnek a gránit, márvány, travertin és a természetes kő megválasztásában az ország összes bemutatótermében. Személyre szabott ajánlatot teszünk Önnek, hogy kihasználhassa az optimális megoldást azokban a projektekben, amelyekben együtt fogunk működni! Gránit kedvező áron! Tükrök, tapéta, asztalok és fürdőszoba bútorok. Asztallap, természetes kő telepítés.

Természetes kő kül- és beltérre, ba szállítással:

Romania: Marosvásárhely. Kolozsvár, Nagyvárad. Sepsiszentgyörgy. Szatmárnémeti. Székelyudvarhely. Csíkszereda. Brassó. Kézdivásárhely. Arad. Gyergyószentmiklós. Temesvár, Nagybánya. Nagykároly. Nagyszalonta. Szováta. Székelykeresztúr. Zilah. Székelyhíd. Szászrégen. Barót. Érmihályfalva. Szentegyháza. Kovászna. Nagyszebenben, Margitta. Négyfalu. Segesvár. Medgyes. Nyárádszereda. Máramarossziget. Déva. Sárköz. Bukarestben, Besztercén.

Magyarország ba szállítással: Budapest, Szeged, Hódmezővásárhely, Miskolc, Pécs, Győr, Kecskemét, Székesfehérvár, Szombathely, Gyula, Békéscsaba, Berettyóújfalu, Debrecen, Nyíregyháza, Hajdúszoboszló.
Gránitot, márványt, travertint, onixot, kvarc kompozitot, pala, andezitet, természetes követ keres Magyarország végzett építési projektekhez? Nyissa meg a következő linkeket: természetes kő, márvány, gránit, travertin

error: Content is protected !!
×

Salut, sunt Amalia.
Ai nevoie de ajutor?

×