Ardezie antracit

Ardezie antracit de vânzare cu preț bun. Placaj și piese personalizate la comandă: trepte scară, glaf, capace de gard, de stâlp și de poartă.

Casa ta merită tot ce e mai bun!

Ardezie antracit pentru interior și exterior. Amenajezi sau redecorezi? Cu noi proiectul dvs. va deveni realitate. Avem placaje ardezie de vânzare, prelucrăm trepte și glafuri la comandă. Executăm placări cu ardezie la exterior și interior.

Ardezie antracit

Modele Ardezie antracit

Varietate de modele, de la placaj cu diferite dimensiuni, piatră neregulată, pași de pisică și pași japonezi. Gamă coloristica foarte variată, ardezie neagră, verde, gri, maro, roșie, albastră multicoloră, etc. Toate le găsiți permanet în stocul depozitelor de travertin din Cluj-Napoca, București, Timișoara, Sibiu, Oradea, Bistrița și Budapesta. Le livrăm oriunde în Europa.

Comandați ardezie antracit în 3 pași simpli

Contactați-ne

Spuneți-ne cât mai multe detalii despre proiectul dvs. Suntem specialiști în placări cu ardezie și vom căuta modelul potrivit pentru lucrarea dvs.

Obțineți oferta de preț

Odată ce înțelegem care sunt nevoile dvs., vă trimitem gratuit oferta de preț și imagini ale modelului de ardezie aplicat în lucrări reale.

Programați montajul

Când sunteți gata să mergeți mai departe cu proiectul, vom stabili, de comun acord, data pentru a placa ardezia în spațiul amenajat.

Ardezie antracit la preț bun

Suntem pregătiți să vă oferim consiliere de specialitate. Primiți informații tehnice și sfaturi utile de la pietrari specializați în prelucrarea și montajul plăcilor de ardezie.

Consiliere

Contactați-ne și prezentați-ne proiectul dvs. cu ardezie. Suntem pregătiți să vă oferim consiliere de specialitate.

Măsurători

Măsurăm suprafețele pe care va fi aplicată ardezia. Realizăm șabloane în funcție de complexitatea proiectului.

Prelucrare

Utilaje performante și peste 15 ani experiență în prelucrare piese personalizate de ardezie cu decupaje și prelucrare la cant.

Livare

Produsele vor ajunge în siguranță la locația lucrării. Colaborăm cu transportatori specializați în livrare piatră ardezie.

Montaj

Suntem pietrari cu experiența a zeci de mii de lucrări. Ne-am specializat să instalăm trepte, glafuri și placaje de ardezie.

Doriți să cereți ofertă de preț? Aveți nevoie de consultanță?
Sunați chair acum profesioniștii noștri în placări cu travertin!

Dacă sunteți în căutarea unor placaje, glafuri, trepte și contratrepte, blat, capace de stălp sau orice alte piese personalizate din travertin, contactați-ne astăzi. Vă putem ajuta să decideți ce model de granit este potrivit pentru proiectul dvs. Vă putem arăta o varietate de opțiuni și vă garantăm că veți putea găsi ceva care va arăta uimitor în spațiul amenajat. Suntem permanent online sau ne puteți vizita în Cluj-Napoca, București, Timișoara, Bistrița, Sibiu, Oradea și Budapesta.