TERMEN DE EXECUȚIE PENTRU PIESE PERSONALIZATE ⟶ 2-3 ZILE!

Caută
Close this search box.
Sigla Rocas Decor
Caută
Close this search box.

Echipa

Echipa ROCAS DECOR este mereu aproape, suntem aici să vă ajutăm ca proiectul dvs. cu piatră naturală să devină realitate.

Echipa ROCAS DECOR

Echipa de Specialiști în piatră naturală

Departament Vânzări

Suntem aici gata să vă ajutăm

Există atât de multe opțiuni când vine vorba de piatră naturală. Suntem mai mult decât bucuroși să vă fim alături cu informații de specialitate și utile care să simplifice procesul de selecție. Cu toții suntem informați, pregătiți și avem cunștințe de specialitate pentru a vă ajuta să faceți alegerea optimă pentru proiectul dvs. Răspundem prompt și concis solicitărilor, iar dumneavoastră obțineți rapid informațiile necesare și oferta de preț.

Ne puteți vizita la Showroom pentru a vedea, simți și atinge produsele noastre de piatră naturală și quartz. Sau puteți solicita consiliere online. Aveți de unde alege și cu siguranță veți găsi ce căutați.

Doriți cotație de preț și montaj?

Pasul 1: Selectați o culoare / un model de piatră pentru proiectul dvs.

Pasul 2: Trimiteți planurile sau așezați-vă la biroul nostru și putem discuta în scopul unei cotații.

Pasul 3: Confirmați comanda.

Pasul 4: Permiteți-ne să vizităm șantierul pentru o măsurare detaliată.

Pasul 5: Livrare și instalare.

Pasul 6: Bucurați-vă de spațiul dv. placat cu piatră naturală de la ROCAS DECOR.

Permiteți-ne să vă ajutăm și să vă transformăm viziunea în realitate.

Departament Montaj

Meseriași cu înaltă experiență și calificați, cu vaste cunoștințe despre munca lor. Avem numeroase echipe de montaj piatră naturală formate din pietrari profesioniști. Au o experiență vastă în proiecte rezidențiale și comerciale din întreaga Europa. 

Montăm placaje

Dacă aveți un proiect nou, sau ați decis să vă renovați spațiul, noi suntem profesioniștii pe care să vă bazați. Suntem specializați în placări cu piatră naturală, marmură, granit, travertin, ardezie, andezit la exterior și interior. Placări verticale la fațadă, soclu, gard cu piatră scapițată și scoarță andezit. Placăm pereții exteriori și interiori cu fâșii de ardezie, placaje mate și lucioase de marmură, granit, travertin, andezit. 

Executăm lucrări de placare pardoseli interioare cu piatră naturală. Placăm podele în hol, living, baie, bucătărie, casa scării, dormitor cu plăci de marmură, granit, travertin, ardezie, andezit.

Pavări exterioare cu piatră cubică, dale, pavele de andezit, travertin. Pași de pisică și pași japonezi pentru curte și grădină. Placarea aleilor și trotuarelor, delimitare cu borduri și rigole de andezit. Montăm plăci de piatră la exterior. Andezit fiamat antiderapant, marmură, granit și travertin pe alee și terasă. 

Montăm piese personalizate

Avem în portofoliu mii de lucrări de montaj trepte și contratrepte pentru scări la exterior și interior. Montăm glafuri cu picurător la exterior și pe pervaze interioare. Capace de gard, stâlp și poartă, capace pentru piscină. 

Instalăm blat de quartz și granit pe mobilă și insulă bucătărie, contrablat, blaturi de baie cu lavoar încorporat. Suntem specializați în montaj lastre (plăci mari de marmură, onix, granit, quartz) pe pereți și pardoseli. Plăci mari de granit, travertin și marmură pentru șemineu. Backsplash de onix, quartz, marmură bookmatch și granit pe pereți decorativi la living, bucătărie, zona dușului în baie. Montăm bordură de duș, cădițe de travertin, marmură, granit cu canale de scurgere la duș walk in și multe altele.

Proiecte rezidențiale, spații comerciale și proiecte publice

Aveți nevoie de servicii montaj piatră pentru un proiect rezidențial sau pentru un proiect public sau comercial de amploare? Contactați-ne! Avem atât echipe care se ocupă de proiecte mici, dar și echipe de montaj care pot onora proiecte mari care necesită lucrări complexe. Ne deplasăm pentru lucrări în toată Europa.

Garanție pentru lucrare

Montăm numai produsele achiziționate de la ROCAS DECOR și oferim garanție pentru lucrările noastre de montaj.

Departament Logistic

Colaborăm permanent cu transportatori specializați în livrarea produselor de piatră naturală. Prin natura lor plăcile mari și piesele personalizate de piatră naturală se pot crăpa dacă nu sunt transportate corespunzător. 

Pentru a vă face o imagine mai clară, vă putem oferi un exemplu de transport al pieselor personalizate de piatră naturală. Avem de livrat piese cu dimensiune mai mare cum ar fi: blat, trepte sau glafuri. Ca și sticla, granitul, marmura, travertinul, onixul, quartzul este transportat vertical pe marginea sa. Dacă piatra este așezată plat, probabil că se va crăpa din cauza denivelărilor de pe drum. Pentru a susține piatra, instalatorii profesioniști folosesc cadre A, structuri din lemn în forma literei „A”. Aplecarea pietrei pe panta „A” îi oferă un sprijin uniform. Astfel este pretejată și ajunge în siguranță la locația lucrării.

Placile de piatră naturală au greutate mare și necesită manipulare specială la încarcare și descărcare. Uneori, în funcție de proiect, locația lucrării și de amploarea proiectului, descarcarea se poate face cu macara. Urcarea la etaje superioare se poate face cu utilaje speciale de ridicarea a paleților cu piatră naturală.

Procesul de livrare a produselor de piatră naturală este complex și necesită un departament logistic cu echipă foarte bine pregătită. Pentru livrarea produselor de piatră este necesară colaborarea foarte strânsă între departamente. Este necesară comunicare permanentă cu echipa de montaj, astfel încât livrarea să fie sincronizată cu data montajului.

Din acest motivul costul cu transportul se calculează separat și nu este inclus în prețul total al produselor din coșul de cumpărături al site-ului.

Departament Financiar - Contabil

Departamentul financiar contabil organezează și desfașoară activitatea financiar contabilă a companiei în conformitate cu dispozițiile legale. Monitorizează creanțele și datoriile companiei, întocmește evidențele financiar contabile ale vânzărilor și achizițiilor.

Pentru informații legate de facturi, datorii, creanțe, fișe analitice de parteneri, solduri perteneri și gestiune, ne puteți contacta.

Departament Import - Export

Suntem importator direct de piatră naturală. Colaborăm cu cariere mari de marmură, granit, travertin, onix, ardezie și andezit de pe toate continentele. Furnizorii noștri sunt atent selectionați, atât din punct de vedere al sortimentației oferite, cât și al calității produselor.

La fiecare import asigurăm prezența echipelor reprezentante, în vederea selecționării atente a produselor care urmează să ni se livreze. Acest aspect alături de utilaje performante și profesionalism sunt ingredientele esențiale pentru asigurarea calității.

Exportăm placaje și piese personalizate (blaturi, trepte, glafuri, capace de stâlp, lavoare, cădițe de duș de piatră naturală) în toată Europa. Pentru mai multe detalii vizitați pagina Import- Export a site-ului nostru.

Departament Juridic

Colegii de la departamentul juridic analizează relațiile comerciale ale companiei. Adaptează și încheie contracte cu partenerii, clienții și furnizorii, conform legislației comerciale și civile în vigoare. Gestionează și soluționează aspectele apărute în activitatea companiei din punct de vedere legal. 

Departament Tehnic și Producție

Prelucrăm marmură, granit, travertin, andezit, ardezie, onix, quartz compozit și multe alte tipuri de piatră naturală. Putem executa piese personalizate pentru orice fel de proiect, indiferent de complexitatea acestuia. Le debităm direct din lastre, sau le prelucrăm din bloc masiv de piatră naturală. Prelucrăm trepte și contratrepte, glafuri, blat de bucătărie și baie, contrablat, capace de stâlp, lavoare, cădițe și bordură de duș. Borduri, rigole, piatră cubică, dale, pavele, statui, obiecte decorative și orice alte piese personalizate de piatră naturală.
Investim permanent în utilaje performante și în pregătirea colegilor noștri de la departamentul de producție. Fabricile noastre sunt dotate cu echipamente performante specifice domeniului de prelucrare a pietrei naturale. CNC-uri, freze de ultimă generație și multe alte utilaje specifice domeniului. Echipa de producție este formată din ingineri, tăietori, frezori, prelucrători și personal calificat cu ani de experiență în prelucrarea pietrei naturale.

Toate acestea ne permit să executăm cu mare precizie, lucrări complexe în termen scurt de două – trei zile lucrătoare. Executăm decupaje speciale și prelucrări la cant. Spre exemplu putem produce blaturi de bucătărie cu decupaje pentru plită, chiuvetă, baterie, priză, dozator de detergent. Lavoare, cădiță de duș și blaturi cu canale de scurgere. Bordură cu canal pentru sticla de duș. Piese masive de piatră naturală: trepte pentru scări, lavoare pe blat și free standing, statui, etc. Prelucrări la cant de tip bizot, semibaston, shark nose, OGEE și multe altele.

 

Departament Resurse Umane - CARIERE

Începe o carieră la ROCAS DECOR!

Suntem lider în domeniul pietrei naturale în România, ne dezvoltăm, în continuare creștem și căutăm colegi noi. Suntem o echipă dinamică și competitivă și căutăm oameni deschiși, serioși, cu dorința și capacitatea de a învăța permanent.

Hai la ROCAS DECOR!

Ne preocupăm să construim mecanisme de motivare, învățare, dezvoltare astfel încât să putem crește împreună. Colegii noștri beneficiază de un nivel de salarizare ridicat și bonusuri de performanță. În echipa noastră veți avea posibilități reale de avansare și șansa de a vă dezvolta într-un un mediu de lucru profesionist.

Unde te poți angaja:

Rocas Decor Cluj-Napoca – birourile de la sediul central, Showroom, Depozit și Fabrică de producție

Rocas Decor Timișoara – Showroom, Depozit și Fabrică de producție

Rocas Decor București – Showroom, Depozit și Fabrică de producție

Rocas Decor Sibiu – Showroom, Depozit și Fabrică de producție

Rocas Decor Bistrița – Showroom, Depozit și Fabrică de producție

Rocas Decor Budapesta – Showroom, Depozit și Fabrică de producție

Ți-ar plăcea să lucrăm împreună?

Trimite cv-ul la:

error: Content is protected !!
×

Salut, sunt Amalia.
Ai nevoie de ajutor?

×