TERMEN DE EXECUȚIE PENTRU PIESE PERSONALIZATE ⟶ 2-3 ZILE!

Caută
Close this search box.
Sigla Rocas Decor
Caută
Close this search box.

Blog

Articole și informații utile despre marmură, granit, travertin, quartz compozit, ardezie, andezit și alte tipuri de piatră naturală.

Lastre de quartz Calacatta

Cum se fabrică lastrele de quartz

Înainte de a începe procesul detaliat de prelucrare a unui blat de bucătărie din quartz în fabricile noastre, lastrele mari de quartz parcurg câțiva pași intermediari esențiali pentru obținerea lor. Acești pași asigură calitatea și consistența materialului pe care îl folosim în crearea blaturilor de bucătărie.

Citește mai mult »
Andezit piatră fiamată

Fiamarea pietrei naturale

Optați pentru suprafețe care vă garantează securitate și stabilitate, fără riscul de alunecare! Dacă sunteți în căutarea unei opțiuni de pavaj exterior care să combine atât siguranța cât și rezistența la alunecare, avem alternativa perfectă pentru dvs.

Citește mai mult »
Impermeabilizare marmura

Importanța Impermeabilizării Pietrei Naturale

Încurajăm fiecare client să ia în considerare acest proces esențial pentru a se bucura la maxim de investiția făcută în piatra naturală. Vă stăm la dispoziție pentru a vă oferi mai multe informații și a răspunde oricăror întrebări aveți.

Citește mai mult »
Șlefuirea și recondiționarea marmurii

Slefuirea și recondiționarea marmurii

Slefuirea este procesul de îndepărtare a stratului superficial al marmurei pentru a elimina zgârieturi, urme de uzură și alte imperfecțiuni. Acest proces necesită abilități și echipamente specifice și ar trebui să fie efectuat de către specialiști pentru a se obține rezultate optime.

Citește mai mult »
ce este quartzitul

Ce este quartzitul și unde îl puteți folosi

O alegere excelentă pentru cei care caută un material natural, durabil și cu un aspect estetic deosebit. Combinația sa unică de frumusețe și funcționalitate îl face ideal pentru o varietate de aplicații în designul interior și exterior, adăugând valoare și caracter oricărui spațiu.

Citește mai mult »

Postări recente

error: Content is protected !!
×

Salut, sunt Amalia.
Ai nevoie de ajutor?

×