TERMEN DE EXECUȚIE PENTRU PIESE PERSONALIZATE ⟶ 2-3 ZILE!

Sigla Rocas Decor

Blog

Articole și informații utile despre marmură, granit, travertin, quartz compozit, ardezie, andezit și alte tipuri de piatră naturală.

Impermeabilizare marmura

Importanța Impermeabilizării Pietrei Naturale

Încurajăm fiecare client să ia în considerare acest proces esențial pentru a se bucura la maxim de investiția făcută în piatra naturală. Vă stăm la dispoziție pentru a vă oferi mai multe informații și a răspunde oricăror întrebări aveți.

Impregnanți piatră naturală

Important de știut despre impregnanții pentru piatra naturală

Au rolul de a penetra în porii pietrei și de a crea o barieră de protecție împotriva pătrunderii lichidelor, uleiurilor, murdăriei și petelor. În plus, impregnanții pot ajuta la consolidarea suprafeței pietrei și la reducerea absorbției apei.

Șlefuirea și recondiționarea marmurii

Slefuirea și recondiționarea marmurii

Slefuirea este procesul de îndepărtare a stratului superficial al marmurei pentru a elimina zgârieturi, urme de uzură și alte imperfecțiuni. Acest proces necesită abilități și echipamente specifice și ar trebui să fie efectuat de către specialiști pentru a se obține rezultate optime.

aplicații cu quartz

Utilizări și aplicații ale compozitului de quartz

Are toate calitățile necesare unui blat rezistent și cu viață lungă. Fără pete, fară zgârieturi, cu întreținere și curățare ușoară. Antibacterian, igienic, nu necesită impermeabilizare.

error: Content is protected !!
×

Salut, sunt Amalia.
Ai nevoie de ajutor?

×