TERMEN DE EXECUȚIE PENTRU PIESE PERSONALIZATE ⟶ 2-3 ZILE!

Caută
Close this search box.
Sigla Rocas Decor
Caută
Close this search box.

MONTAJ PIATRĂ NATURALĂ

Montaj piatră naturală cu pietrari profesioniști specializați în instalarea blaturilor de bucătărie, trepte, glafuri și placări la exterior și interior.

Contați pe noi pentru finalizarea proiectului dvs. cu piatră naturală

Soluția completă pentru dumneavoastră include și montajul produselor achiziționate de la Rocas Decor. Echipele noastre de montatori sunt specializate în placări cu marmură, granit, travertin, ardezie, andezit, quartz compozit. Executăm pe tot teritoriul României, Ungariei și în toată Europa montaje profesionale de piatră naturală. Ne ocupăm de proiecte rezidențiale, comerciale și publice, la standarde de calitate europene. Oferim garanție pentru lucrarile realizate, preț accesibil și calitate. 

Montaj piatră naturală marmură, granit, travertin, ardezie, andezit, onix, quartz compozit.

Montăm blat de bucătărie și backsplash

Montaj blat si contrablat granit

Apelați la specialiștii în instalarea blatului

Amenajați o bucătărie nouă sau pur și simplu doriți să schimbați blaturile actuale? Ați ajuns unde trebuie! Experții noștri sunt gata să vă ajute.

Suntem specializați în montajul blaturilor de bucătărie și insulă din granit, quartz compozit, marmură, travertin. Înstalăm panou de spate antistropi / backsplash/ contrablat în bucătărie și baie. Dacă sunt necesare, realizăm decupaje și prelucrări la fața locului. Ne deplasăm în toată Europa pentru montaj blat și backsplash de piatră naturală și quartz compozit.

Montăm trepte și glafuri

Placăm scări și pervaze

Aveți de placat scările și pervazele? După ce ați comandat treptele și glafurile de la Rocas Decor, contactați-ne pentru a programa măsurătorile și montajul!

Placăm trepte, contratrepte și plintă cu piatră naturală la exterior și interior. Montăm piese personalizate cu diferite dimensiuni, executate la comandă. Placăm scările exterioare și interioare cu marmură, granit, travertin, ardezie, andezit.

Instalăm capace de stâlp, de gard și de poartă. Capace pentru piscină la interior și exterior. Alegeți andezit, granit, marmură, travertin, piatră naturală.

Montăm glafuri de marmură, granit, travertin, ardezie și andezit la ferestre. Comandați glafuri cu picurător pentru placare la exterior.

Montaj piatră naturală

Placăm pereți interiori și exteriori

Montaj piatră naturală la fațadă

Montaj piatră naturală în plan vertical

Aveți o construcție nouă sau vreți să readuceți la viață o clădire mai veche? Apelați la pietrarii noștri, specializați în placarea fațadelor. Montăm piatră naturală, marmură, granit, travertin, ardezie, andezit la exteriorul casei dvs. și plăcăm pereții interiori. 

Placăm soclul casei, fațada și gardul cu marmură scapițată, placaje de travertin antichizat, granit mat, ardezie verde și neagră, andezit. Montam fațade ventilate, scoarță andezit, ardezie fileto și multe alte tipuri de piatră naturală.

La interior placăm preții din baie, bucătărie, hol, casa scării, living, dormitor cu piatră naturală. Montăm mozaic de travertin în baie, brâuri, moulding și pencil. Placăm șemineul și pereții decorativi cu scoarță andezit, piatră scapițată, travertin 3D și multe alte modele de piatră naturală.

Placăm pardoseli cu piatră naturală

Montăm piatră la terasă și alee

Piatră cubică, borduri și rigole de andezit la trotuar. Dale, pavele, pavaje, placaj cu diferite dimensiuni la alee și terasă. Marmură mată și travertin antichizat în jurul piscinei. Andezit fiamat antiderapant cu rol antialunecare la exterior. Pași de pisică, pași japonezi, ardezie neregulată, piatră poligonala la curte și grădină.

Montăm piatră naturală pe ploturi la terasă și balcon.

Placăm pardoseli interioare în baie, bucătărie, hol, casa scării, living, dormitor, piscină și SPA, pivniță și orice altă încăpere a cosntrucției dvs.

Proiectul dvs de amanejare are și alte aplicații cu piatră naturală? Contactați-ne și vă trimitem ofertă personalizată pentru montaj!

Montaj pardoseala granit

Montăm lastre și medalioane

Montaj lastre marmură

Placăm piatră model bookmatched

Aveți un proiect mai special, care necesită montajul plăcilor mari de piatră naturala? Avem echipe specializate în montajul pe pereții și pardoselile interioare al lastrelor model book match (plăci mari de marmura, granit, travertin, onix și quartz). 

Cum se obține modelul book match?

Modelul book match se obține prin utilizarea plăcilor mari de marmură, granit, onix, travertin provenite din același bloc de piatră. Aceste plăci se așează simetric, pe o axă sau două. Astfel se obține efectul de imagine în oglindă. Avand în vedere că niciun bloc de piatră nu seamănă cu altul modelul obținut este unic. De aceea este din ce în ce mai solicitat pentru amenajările exclusiviste.  Modelul book match se poate obține si cu ajutorul plăcilor mari de quartz compozit.

Executăm la comandă și placăm cu multă experiență medalioane de marmură, granit și travertin. Medalioanele pot fi placate atât pe perete cât și pe pardoseală la interior și exterior.

error: Content is protected !!
×

Salut, sunt Amalia.
Ai nevoie de ajutor?

×