TERMEN DE EXECUȚIE PENTRU PIESE PERSONALIZATE ⟶ 2-3 ZILE!

Caută
Close this search box.
Sigla Rocas Decor
Caută
Close this search box.

Blat din quartz

Blat din quartz pentru mobilă și insulă bucătărie. Prelucrăm și montăm blaturi la comandă, panou de spate antistropire cu preț bun.

Blat din quartz

Bucătăria ta merită tot ce e mai bun!

Blat din quartz la comandă. Prelucrăm și montăm blat de quartz pentru mobilă și insulă bucătărie, backsplash (panou de spate anti stropire), blat de baie, blat pentru masa de living și măsuțe de cafea.

Montaj blat de quartz

Instalați un blat frumos și nou în 3 pași simpli

Contactați-ne

Spuneți-ne cât mai multe detalii despre proiectul dvs. Suntem specialiști în blaturi de quartz și vom căuta materialul potrivit pentru bucătăria dvs.

Obțineți oferta de preț

Odată ce înțelegem care sunt nevoile dvs., vă trimitem gratuit oferta de preț și imagini ale produsului aplicat în lucrări reale.

Programați instalarea blatului

Când sunteți gata să mergeți mai departe cu proiectul, vom stabili, de comun acord, data pentru a vă instala noile blaturi.

Modele blat din quartz Compozit

Varietate de modele, de la placaj cu diferite dimensiuni până la lastre mari din care debităm piese personalizate. Gamă coloristica foarte bogată, modele monocrome, dar și cu puncte și vene. Toate le găsiți permanet în stoc în depozitele ROCAS DECOR din Cluj-Napoca, București, Timișoara, Sibiu, Oradea, Bistrița și Budapesta. Le livrăm oriunde în Europa.

Servicii de calitate superioară blat din quartz

Suntem pregătiți să vă oferim consiliere de specialitate. Primiți informații tehnice și sfaturi utile de la pietrari specializați în prelucrarea și montajul blaturilor de quartz. 

Consiliere

Contactați-ne și prezentați-ne proiectul dvs. cu blat de quartz. Suntem pregătiți să vă oferim consiliere de specialitate.

Măsurători

Măsurăm suprafețele pe care vor fi instalate blaturile. Realizăm șabloane în funcție de complexitatea proiectului.

Prelucrare

Utilaje performante și peste 15 ani experiență în prelucrare blaturi de quartz cu decupaje speciale și prelucrare la cant.

Livare

Blaturile vor ajunge în siguranță la locația lucrării. Colaborăm cu transportatori specializați în livrare blat quartz.

Montaj

Suntem pietrari cu experiența a zeci de mii de lucrări. Ne-am specializat să instalăm blaturi și backsplash de quartz.

Ce este Quartzul compozit

contrablat quartz compozit

Un material creat cu scopul de a rezista ca blat de lucru în bucătăriile moderne, în care se gătește mult. Compoziția lui este astfel aleasă încât să îi ofere longevitate și durabilitate extremă. Este compus 94% din cuarț natural, 4-6% rășină, polimeri (pigmenți) și aditivi (minerale).

Prin alăturarea acestor componente, quartzul compozit devine aproape indestructibil. Rezistă la zgârieturi și abraziune, nu absoarbe lichide sau grăsimi, prin urmare nu se pătează. Rezistă la acțiunea acizilor din fructe, cum ar fi zeama de lamâie. Își menține culoarea și rezistă la uzură. Nu necesită impermebilizare (sigilare) și este antibacterian. În plus, se curăță foarte ușor. 

De ce să alegi un blat din quartz

Impresionează și din punct de vedere estetic. În ultimi ani producătorii de quartz au reușit să reproducă tot mai bine modelele naturale oferite de marmură și granit. Astfel puteți crea o amenajare spactaculoasă folosind blat și back splash de quartz compozit.

Utilizare și aplicații ale compozitului de quartz

Blat de bucătărie, de baie și nu numai

Ideal pentru blat de lucru în bucătărie. Are toate calitățile necesare unui blat rezistent și cu viață lungă. Fără pete, fară zgârieturi, cu întreținere și curățare ușoară. Antibacterian, igienic, nu necesită impermeabilizare. Comandați-l cu încredere pentru mobilă și insulă bucătărie, pentru masa de living și dining. Este potrivit și ca blat de baie, blat în laboratoare, farmacii, clinici, spitale, saloane de înfrumusețare și multe altele.

Backsplash / panou de spate /contrablat

Atât modelele simple, monocrome, cât și cele cu vene intense sunt spectaculoase. Contrablatul de quartz protejează anti stropire în zona plitei și a chiuvetei. Este util și decorativ în același timp. Placați-l pe perete, în bucătărie și baie. Pe lângă protecție, vor da o notă de eleganță amenajării interioare.

backsplash quartz la comandă
Procesul de Producție
Decupaje blat quartz
Decupaje în blat și prelucrare la cant

Putem executa orice fel de decupaje în blat. Decupaj pentru plită, chiuvetă, baterie. Decupaj pentru dozator de detergent și priză; decupaje pentru vase și multe aletele. Prelucrări la cant de tip bizot, semibaston, OGEE, Shark nouse.

Fabricile noastre de producție sunt dotate cu utilaje performante și CNC-uri care permit realizarea oricăror tipuri de prelucrări ale blaturilor. La acestea se adaugă pregătirea, experiență și profesionalismul inginerilor și a echipei de la departamentul de producție.

Cu multă măiestrie și pricepere aceștia prelucreaza blaturi de quartz la comandă.

Montaj blat din quartz

Doriți să cereți ofertă de preț? Aveți nevoie de consultanță?
Sunați chair acum profesioniștii noștri în înlocuirea blatului!

Instalăm blat de bucătărie și backsplash

Când ați schimbat ultima dată blaturile din bucătărie? Dacă vă doriți blaturi noi ați ajuns unde trebuie. Suntem pietrari cu experiență și montăm backsplash și blat de quartz în bucătărie și baie. Dacă sunt necesare, anumite decupaje și prelucrări pot fi realizate la fața locului de către echipa de montaj.

Montăm placaj, trepte și glafuri de quartz

Placăm pereții și podeaua din baie, bucătărie, hol, living, dormitor, casa scării și oricare încăpere a spațiului amenajat. Avem echipe specializate în montaj plăci mari de quartz, trepte și glafuri. Ne deplasăm la lucrări în toată Europa.

Blat din Quartz

Dacă sunteți în căutarea unui blat de bucătărie din granit sau cuarț de înaltă calitate, contactați-ne astăzi. Vă putem ajuta să decideți ce material este potrivit pentru proiectul dvs. Vă putem arăta o varietate de opțiuni și vă garantăm că veți putea găsi ceva care va arăta uimitor în bucătărie.

error: Content is protected !!
×

Salut, sunt Amalia.
Ai nevoie de ajutor?

×