CONTACT PIATRA NATURALA ROCAS DECOR

Contact Piatra Naturala  Bistrita. Rocas Decor va poate oferi consultanta gratuita in alegerea de marmura si granit in Bistrita. Va putem face o oferta personalizata pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de soluția optimă pentru proiectele in care vom colabora! preț bun travertin,granit,marmura in Bistrita !

Cumpara acum piatra decorativa de calitate !

In calitate de producator si importator de piatra naturala , Rocas Decor detine depozite mari în România. Va punem la dispozitie peste 400000 de mp de placaje din marmura, placaje granit, placaje travertin, placaje ardezie si placaje calcar. Multiple dimensiuni si finisaje: antichizate, mate, periate sau lustruite, precum si lastre de granit, marmura, travertin, ardezie. Contact piatra naturala Bistrita.

Contact piatra naturala

Prelucram la cerere pervaze, blaturi de bucatarie si baie, trepte si contratrepte din marmura, glafuri interior si exterior de granit. Executam orice alta aplicatie personalizata nevoilor dumneavoastra. In oricare din locatiile noastre veti gasi intotdeauna preț bun piatra naturala in Bistrita. Permanent promotii atractive si un departament outlet.

cere oferta chiar acum !

 

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Custom_HTML”]

CONTACT

Showroom Bistrița


Bistrita, Cartierul Unirea, Nr. 468, România.
0736 388 208
comenzibn@rocasdecor.ro

Program:
Luni -Vineri: 08:00 – 16:00
Sâmbătă: 09:00 – 14:00

Nume: Andrei Filipoiu

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widgets_ContactForm_Widget”]
[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Custom_HTML”]
[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Custom_HTML”]
[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Custom_HTML”]
[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Custom_HTML”]

Contact Piatra Naturala Bistrita

Va putem oferi consultanta gratuita in alegerea de piatra naturala si granit in Sibiu. Va oferim servicii complete de consultanta, masuratori, transport si montaj de piatra naturala in Cluj Napoca si in toate showroom-urile noastre din Romania. Aveti in 5 minute oferta personalizata. Onoram la comanda si dimensiunile clientului  blat de bucatarie si baie, pervaze, trepte pentru scari in 3-4 zile. Preț bun pentru  piatra naturala online si ardezie  interior si exterior in Romania si in Ungaria !

 Pret bun si livrare in :

Bistrita,  BucurestiBudapestaCluj Napoca, OradeaSibiuTimisoara.