CONTACT PIATRA NATURALA BUCURESTI

Contact Piatra Naturala Bucuresti  Rocas Decor. Va poate oferi consultanta gratuita in alegerea de marmura si granit in Voluntari.  Va putem face o oferta personalizata pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de soluția optimă pentru proiectele in care vom colabora! preț bun travertin,granit,marmura in Bucuresti !

Cumpara acum piatra decorativa de calitate !

In calitate de producator si importator de piatra naturala , Rocas Decor detine un depozit mare de marmura si travertin in Voluntari. Va punem la dispozitie peste 400000 de mp placi din marmura, granit antracit exterior, placi travertin, ardezie neagra si multicolora si placi de calcar. Multiple dimensiuni si finisaje: antichizate, mate, periate sau lustruite. Precum si lastre mari de granit, marmura, travertin, ardezie.

Prelucram la cerere clientului pervaze de travertin , blaturi de bucatarie si baie cuart, trepte si contratrepte din marmura, glafuri interior si exterior de granit. Executam orice alta aplicatie personalizata nevoilor dumneavoastra. In oricare din locatiile noastre veti gasi intotdeauna preț bun pentru piatra naturala in Bucuresti. Permanent promotii atractive si un departament outlet.

cere oferta chiar acum !

 

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”]

Showroom Marmura si Granit Bucuresti

Nume: Xenia Maria Sbiliris
Adresa: Otopeni, Strada Oașului, nr.12
Telefon: 0728 98 6003 și 0741 217 337
E-mail: office@rocasdecor.ro
Program: Luni -Vineri: 08:00 – 17:00,

Sambata: 09:00 – 14:00

 

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Custom_HTML”]
[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Custom_HTML”]
[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Custom_HTML”]
[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Custom_HTML”]
[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Custom_HTML”]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widgets_ContactForm_Widget”]

Piatra Naturala Bucuresti Rocas Decor

Va putem oferi consultanta gratuita in alegerea de piatra naturala si granit in Bucuresti. Va oferim servicii complete de consultanta, masuratori, transport si montaj de piatra naturala in Cluj Napoca si in toate showroom-urile noastre din Romania. Aveti in 5 minute oferta personalizata. Onoram la comanda si dimensiunile clientului  blat de bucatarie si baie, pervaze, trepte pentru scari in 3-4 zile. Preț bun pentru  piatra naturala online si ardezie  interior si exterior in Romania si in Ungaria !

 Pret bun si livrare in :

Bistrita,  BucurestiBudapestaCluj Napoca, OradeaSibiuTimisoara.