CONTACT PIATRA NATURALA ROCAS DECOR

Contact Piatra Naturala  in Cluj Napoca Rocas Decor. Va oferim consultanta gratuita in alegerea de marmura si granit in Cluj Napoca si in toate showroom-urile din tara. Va putem face o oferta personalizata pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de soluția optimă pentru proiectele in care vom colabora! preț bun travertin,granit,marmura in Cluj Napoca !

Cumpara acum piatra decorativa de calitate !

In calitate de producator si importator de piatra naturala , Rocas Decor detine depozite mari în România. Va punem la dispozitie peste 400000 de mp de placaje din marmura, placaje granit, placaje travertin, placaje ardezie si placaje calcar. Multiple dimensiuni si finisaje: antichizate, mate, periate sau lustruite, precum si lastre de granit, marmura, travertin, ardezie.

Contact piatra naturala

Prelucram la cerere pervaze, blaturi de bucatarie si baie din granit cuart, trepte si contratrepte din marmura, glafuri pentru  exterior si interior de travertin. Executam la comanda clientilor piese personalizate dupa nevoile dumneavoastra. In showroomul nostru veti gasi intotdeauna preț bun pentru piatra naturala in Cluj Napoca. Si tot odata promotii atractive precum si un departament outlet.

cere oferta chiar acum !

 

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”]

Showroom Marmura si Granit Cluj-Napoca
Nume: Tsiboukas Ioannis
Adr: str. Campina nr.62,Cluj-Napoca
Tel: 0721 286 985 și 0741 217 337
E-mail: office@rocasdecor.ro
Showroom: Luni -Vineri: 08:00 – 17:00, Sambata: 09:00 – 14:00

Depozit : Luni -Vineri: 08:00 – 16:00
Sambata: 09:00-14:00
[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Custom_HTML”]
[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Custom_HTML”]
[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Custom_HTML”]
[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Custom_HTML”]
[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Custom_HTML”]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widgets_ContactForm_Widget”]

Piatra Naturala in Cluj Napoca Rocas Decor

Va putem oferi consultanta gratuita in alegerea de piatra naturala si granit in Sibiu. Va oferim servicii complete de consultanta, masuratori, transport si montaj de piatra naturala in Cluj Napoca si in toate showroom-urile noastre din Romania. Aveti in 5 minute oferta personalizata. Onoram la comanda si dimensiunile clientului  blat de bucatarie si baie, pervaze, trepte pentru scari in 3-4 zile. Preț bun pentru  piatra naturala online si ardezie  interior si exterior in Romania si in Ungaria !

 Pret bun si livrare in :

Bistrita,  BucurestiBudapestaCluj Napoca, OradeaSibiuTimisoara.