TERMEN DE EXECUȚIE PENTRU PIESE PERSONALIZATE ⟶ 2-3 ZILE!

Caută
Close this search box.
Sigla Rocas Decor
Caută
Close this search box.

Contact piatra naturala in Timisoara

Contact piatra naturala in Timisoara. Suntem online 24/7. Contactați-ne sau vizitați-ne la showroomul nostru cu depozit și fabrică proprie de producție din Calea Stan Vidrighin, nr 24, Timișoara, județul Timiș.

contact piatra naturala in Timisoara

Showroom Timișoara

Showroom și Depozit

Luni -Vineri: 08:00 – 17:00, Sâmbătă: 09:00 – 14:00

Contact piatra naturala Timisoara
Horea contact piatra naturala
Showroom granit Timisoara contact piatra naturala
Contact piatra naturala Timisoara
Horea contact piatra naturala
Showroom granit Timisoara contact piatra naturala

Contactați-ne

Aveți întrebări? Completați formularul de mai jos. Vă răspundem cât mai curând posibil.

Locul unde proiectul dvs este tratat cu seriozitate

Vă oferim consultanță gratuită la showroom-ul ROCAS DECOR din Timișoara. În câteva minute primiți ofertă de preț personalizată precum și informații de specialitate, soluții tehnice și estetice. Avem soluția optimă pentru proiectele în care vom colabora! La noi găsiți marmură, granit, travertin, ardezie, andezit, quartz compozit, quartzite, onix și multe alte modele de piatră naturală cu preț bun. Prelucrăm la comandă trepte și contratrepte, blaturi de bucătărie și baie, glafuri, capace de stâlp, trepte masive și multe alte piese personalizate de piatră naturală. Investiți în materiale de calitate pentru proiecte durabile!

Contact piatra naturala in Timisoara
Contact piatra naturala in Timisoara

Date de Contact pentru piatra naturala in Timisoara

Vă oferim soluția completă pentru proiectele cu piatră naturală

Consultanță

Vă consiliem și vă ajutăm să alegeți modelul de piatră naturală potrivit aplicației dvs. Contactați-ne! Suntem online și va răspundem rapid.

Execuție

Prelucrăm piese personalizate la comandă: trepte și contratrepte, glafuri, blat bucătărie, backsplash, capace de stâlp, statui și multe altele.

Livrare

Produsele comandate sunt livrare la locația lucrării. Colaborăm cu firme de transport specializate în livrarea produselor de piatră naturală în toată Europa.

Montaj

Cu echipe de pietrari profesioniști placăm pereți și pardoseli cu piatră naturală, la exterior și interior. Montăm piatră și blat de quartz în toată Europa.

Soluții durabile si Elegante
Contact piatra naturala in Timisoara

Gamă mare de modele în stoc, de la placaje cu diferite dimensiuni până la plăci mari (lastre) din care debităm piese personalizate la comandă. Vă așteptăm cu oferte promoționale și produse la reducere pe tot parcursul anului.

error: Content is protected !!
×

Salut, sunt Amalia.
Ai nevoie de ajutor?

×