CONTACT PIATRA NATURALA ROCAS DECOR

Contact Piatra Naturala  in Timisoara Rocas Decor va poate oferi consultanta gratuita in alegerea de marmura si granit in Timisoara. Va putem face o oferta personalizata pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de soluția optimă pentru proiectele in care vom colabora! preț bun travertin,granit,marmura in Timisoara !

Cumpara acum piatra decorativa de calitate !

In calitate de producator si importator de piatra naturala , Rocas Decor detine un depozite de marmura si travertin in Timisoara. Va punem la dispozitie peste 400000 de mp  placi de marmura, granit exterior, placi de travertin, placi ardezie si placi cuart. Multiple dimensiuni si finisaje: antichizate, mate, periate sau lustruite. Detinem lastre mari de granit, marmura, travertin, ardezie din care confectionam pervaze ,blaturi si trepte.

Contact piatra naturala in Timisoara

Prelucram la cerere pervaze, blaturi de bucatarie si baie, trepte si contratrepte din marmura, glafuri interior si exterior de granit. Executam orice alta aplicatie personalizata nevoilor dumneavoastra. In oricare din locatiile noastre veti gasi intotdeauna preț bun pentru piatra naturala in Timisoara. Permanent promotii atractive si un departament outlet.

cere oferta chiar acum !

 

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”]

Showroom Marmura si Granit Timisoara

Nume: Horea Simionescu , Iuliu Ladar
Adresa: str. Calea Stan Vidrighin nr 24
Telefon: 0736-388.206  și 0786 036 440
E-mail: office@rocasdecor.ro
Program: Luni -Vineri: 08:00 – 17:00

Sambata: 09:00 – 14:00

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Custom_HTML”]
[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Custom_HTML”]
[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Custom_HTML”]
[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Custom_HTML”]
[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Custom_HTML”]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widgets_ContactForm_Widget”]

Piatra Naturala in Timisoara Rocas Decor

Va putem oferi consultanta gratuita in alegerea de piatra naturala si granit in Sibiu. Va oferim servicii complete de consultanta, masuratori, transport si montaj de piatra naturala in Timisoara si in toate showroom-urile noastre din Romania. Aveti in 5 minute oferta personalizata. Onoram la comanda si dimensiunile clientului  blat de bucatarie si baie, pervaze, trepte pentru scari in 3-4 zile. Preț bun pentru  piatra naturala online si ardezie  interior si exterior in Romania si in Ungaria !

 Pret bun si livrare in :

Bistrita,  BucurestiBudapestaCluj Napoca, OradeaSibiuTimisoara.