TERMEN DE EXECUȚIE PENTRU PIESE PERSONALIZATE ⟶ 2-3 ZILE!

Caută
Close this search box.
Sigla Rocas Decor
Caută
Close this search box.

Contact piatra naturala Sibiu

Contact piatra naturala Sibiu. Suntem online 24/7. Contactați-ne sau vizitați-ne la showroomul nostru cu depozit și fabrică proprie de producție din Strada Turda, nr 15C, Sibiu, județul Sibiu.

contact piatra naturala Sibiu

Showroom Sibiu

Program Showroom și Depozit

Luni -Vineri: 07:30 – 16:00, Sâmbătă: ÎNCHIS

rocas decor sibiu
Dl Nelu Cristea contact piatra naturala
Showroom granit Sibiu
rocas decor sibiu
Dl Nelu Cristea contact piatra naturala
Showroom granit Sibiu

Contactați-ne

Aveți întrebări? Completați formularul de mai jos. Vă răspundem cât mai curând posibil.

Locul unde proiectul dvs este tratat cu seriozitate

Vă oferim consultanță gratuită la showroom-ul ROCAS DECOR din Sibiu. În câteva minute primiți ofertă de preț personalizată precum și informații de specialitate, soluții tehnice și estetice. Avem soluția optimă pentru proiectele în care vom colabora! La noi găsiți marmură, granit, travertin, ardezie, andezit, quartz compozit, quartzite, onix și multe alte modele de piatră naturală cu preț bun. Prelucrăm la comandă trepte și contratrepte, blaturi de bucătărie și baie, glafuri, capace de stâlp, trepte masive și multe alte piese personalizate de piatră naturală. Investiți în materiale de calitate pentru proiecte durabile!

Contact piatra naturala Sibiu
Contact piatra naturala Sibiu

Date Contact piatra naturala in Sibiu

Vă oferim soluția completă pentru proiectele cu piatră naturală

Consultanță

Vă consiliem și vă ajutăm să alegeți modelul de piatră naturală potrivit aplicației dvs. Contactați-ne! Suntem online și va răspundem rapid.

Execuție

Prelucrăm piese personalizate la comandă: trepte și contratrepte, glafuri, blat bucătărie, backsplash, capace de stâlp, statui și multe altele.

Livrare

Produsele comandate sunt livrare la locația lucrării. Colaborăm cu firme de transport specializate în livrarea produselor de piatră naturală în toată Europa.

Montaj

Cu echipe de pietrari profesioniști placăm pereți și pardoseli cu piatră naturală, la exterior și interior. Montăm piatră și blat de quartz în toată Europa.

error: Content is protected !!
×

Salut, sunt Amalia.
Ai nevoie de ajutor?

×