TERMEN DE EXECUȚIE PENTRU PIESE PERSONALIZATE ⟶ 2-3 ZILE!

Caută
Close this search box.
Sigla Rocas Decor
Caută
Close this search box.

Depozit piatra naturala Bistrita

Depozit piatra naturala Bistrita. Suntem online 24/7. Contactați-ne sau vizitați-ne la showroomul nostru din Cartierul Unirea nr 468, Bistrița, județul Bistrița Năsăud.

Depozit de piatra naturala in Bistrita

Showroom Bistrița

Program Showroom și Depozit

Luni -Vineri: 08:00 – 17:00, Sâmbătă: 09:00 – 14:00

Depozit de piatra naturala in Bistrita
Andrei contact piatra naturala
Glafuri Timisoara
Depozit de piatra naturala in Bistrita
Andrei contact piatra naturala
Glafuri Timisoara

Contactați-ne

Aveți întrebări? Completați formularul de mai jos. Vă răspundem cât mai curând posibil.

Locul unde proiectul dvs este tratat cu seriozitate

Vă oferim consultanță gratuită la showroom-ul ROCAS DECOR din Bistrița. În câteva minute primiți ofertă de preț personalizată precum și informații de specialitate, soluții tehnice și estetice. Avem soluția optimă pentru proiectele în care vom colabora! La noi găsiți marmură, granit, travertin, ardezie, andezit, quartz compozit, quartzite, onix și multe alte modele de piatră naturală cu preț bun. Prelucrăm la comandă trepte și contratrepte, blaturi de bucătărie și baie, glafuri, capace de stâlp, trepte masive și multe alte piese personalizate de piatră naturală. Investiți în materiale de calitate pentru proiecte durabile!

Depozit piatra naturala in Bistrita
Depozit piatra naturala Bistrita

Depozit piatra naturala Bistrita

Vă oferim soluția completă pentru proiectele cu piatră naturală

Consultanță

Vă consiliem și vă ajutăm să alegeți modelul de piatră naturală potrivit aplicației dvs. Contactați-ne! Suntem online și va răspundem rapid.

Execuție

Prelucrăm piese personalizate la comandă: trepte și contratrepte, glafuri, blat bucătărie, backsplash, capace de stâlp, statui și multe altele.

Livrare

Produsele comandate sunt livrare la locația lucrării. Colaborăm cu firme de transport specializate în livrarea produselor de piatră naturală în toată Europa.

Montaj

Cu echipe de pietrari profesioniști placăm pereți și pardoseli cu piatră naturală, la exterior și interior. Montăm piatră și blat de quartz în toată Europa.

Modele piatră Naturală Bistrita

Gamă mare de modele în stoc, de la placaje cu diferite dimensiuni până la plăci mari (lastre) din care debităm piese personalizate la comandă. Vă așteptăm cu oferte promoționale și produse la reducere pe tot parcursul anului.

error: Content is protected !!
×

Salut, sunt Amalia.
Ai nevoie de ajutor?

×