Le Haut Jardin Chalet Hotel Spa prive – FRANTA

Lucrari cu piatra naturala in Franta.  La proiectul asta am folosit travertin sub forma de french pattern pentru placari verticale si orizontale. Travertin model 3D pentru placarea peretilor interior. Andezit scapitat si scoarta din andezit. Travertin scapitat light si levante. Ardezie neagra si multicolora pentru pardoseli. Piatra Onix pentru spatii de relaxare. Solutia completa pentru dvoastra include atat materiale cat si montajul produselor achizitionate de la Rocas Decor. Cu mare expirienta  la montaj de piatra naturala, cu peste 15 ani  în domeniu, deținem un portofoliu cu lucrări reusite in toata Europa. Oferim  montaj de  piatră decorativa pe proprietăți rezidențiale,office pana la centre istorice cu dimensiuni mari.

Servicii profesionale de montaj cu travertin, marmura si granit in Romania si in toata Europa.

Echipele noastre de montatori specializati in placari cu marmura si granit executa pe tot teritoriul Romaniei si in Europa montaje profesionale de piatra cubica, pentru proiecte rezidentiale sau publice, la standarde de calitate europene, oferind garantie pentru lucrarile realizate.  Firma noastră este specializata în montajul de blaturi de bucatarie din compozit cuart și  granit.

In calitate de producator si importator de piatra naturala, Rocas Decor detine depozite mari în România. Va punem la dispozitie peste 400000 de mp de placaje din marmura, placaje granit, placaje travertin, placaje andezit. Cu multiple dimensiuni si finisaje: antichizate, mate, periate sau lustruite.

Realizam comenzi personalizate pentru glafuri, trepte, placaje din piatra naturala cu o finisare impecabila in termen record de 2-3 zile. Avem pe stoc produse de calitate la preturi avantajoase de producator.           Stocuri mari de piatra naturala la depozit Rocas Decor.

cere oferta chiar acum !

Nu mai astepta :  cumpara direct de la producator !

LUCRARI CU PIATRA NATURALA IN FRANTA