TERMEN DE EXECUȚIE PENTRU PIESE PERSONALIZATE ⟶ 2-3 ZILE!

Caută
Close this search box.
Sigla Rocas Decor
Caută
Close this search box.

Természetes kő raktár

Természetes kő raktár: travertin, gránit, márvány, kvarc kompozit, ónyx, természetes kő, pala, andezit. Kő és szépség szenvedélyéből inspirálva, a Rocas Decor a világ minden tájáról importál természetes köveket, gondosan kiválasztva ügyfelei számára, hogy legmesszemenőbb álmukat is megtalálják széles palettájukban. A Rocas Decor mint gyártó és importör, a legnagyobb raktárakkal rendelkező cég egyike Romániában, raktárkészletében megtalálhatóak az Indiai és Brazil gránitoktól az Olasz, Görög és Török híres márvány, travertin bányáin keresztül a speciális Kinai pala és gránit kövekig.

Minden bemutatótermünkben, úgy Romániában mint Magyarországon (Ürömön) szakemberek fogadják a kedves vásárlókat, készen arra, hogy a megvásárolt termékek teljes körű tanácsadási, szállítási és összeszerelési szolgáltatásaival és az aktuális akciókról szóló teljes információval lássák el ügyfeleiket.

A Rocas Decor választékában megtalálják a dekor köveket, travertin burkolatokat, gránit fényezett vagy lángolt felületű táblákat, az elegáns márvány hihetetlen színkavalkádját, a fekete és színes palát, a saját bányából származó Andezit valamint Kompozit táblákat, hogy csak egy pár terméket említsünk meg.

Felhasználhatóságukat nézve, a kerítéstől a falburkolatig a természetes kő ideális lehet külterek és belterek diszítésére.a

kérjen ajánlatot most !

Természetes kő raktár kültérre és beltérre, kedvező áron!

Gránit, márvány, travertin, pala, andezit, onyx, kvarc kompozit és a természetes kő Rocas Decor: Ingyenes tanácsadást kínálunk Önnek a gránit, márvány, travertin és a természetes kő megválasztásában az ország összes bemutatótermében. Személyre szabott ajánlatot teszünk Önnek, hogy kihasználhassa az optimális megoldást azokban a projektekben, amelyekben együtt fogunk működni! Gránit kedvező áron! Tükrök, tapéta, asztalok és fürdőszoba bútorok. Asztallap, természetes kő telepítés.

Természetes kő kül- és beltérre, ba szállítással:

Romania: Marosvásárhely. Kolozsvár, Nagyvárad. Sepsiszentgyörgy. Szatmárnémeti. Székelyudvarhely. Csíkszereda. Brassó. Kézdivásárhely. Arad. Gyergyószentmiklós. Temesvár, Nagybánya. Nagykároly. Nagyszalonta. Szováta. Székelykeresztúr. Zilah. Székelyhíd. Szászrégen. Barót. Érmihályfalva. Szentegyháza. Kovászna. Nagyszebenben, Margitta. Négyfalu. Segesvár. Medgyes. Nyárádszereda. Máramarossziget. Déva. Sárköz. Bukarestben, Besztercén.

Magyarország ba szállítással: Budapest, Szeged, Hódmezővásárhely, Miskolc, Pécs, Győr, Kecskemét, Székesfehérvár, Szombathely, Gyula, Békéscsaba, Berettyóújfalu, Debrecen, Nyíregyháza, Hajdúszoboszló.
Gránitot, márványt, travertint, onixot, kvarc kompozitot, pala, andezitet, természetes követ keres Magyarország végzett építési projektekhez? Nyissa meg a következő linkeket: természetes kő, márvány, gránit, travertin

error: Content is protected !!
×

Salut, sunt Amalia.
Ai nevoie de ajutor?

×