TERMEN DE EXECUȚIE PENTRU PIESE PERSONALIZATE ⟶ 2-3 ZILE!

Caută
Close this search box.
Sigla Rocas Decor
Caută
Close this search box.
Marmura in Romania

Marmura in Romania

Marmura in Romania cu pret bun. Marmura este o alegere elegantă pentru pardoseli, pereți, trepte, glafuri, chiuvete de baie, dușuri și căzi, blaturi și multe alte suprafețe. Este o rocă metamorfică a cărei culoare poate varia de la alb pur, la negru solid. Anumite modele de marmură sunt simple, iar altele sunt împodobite cu vene fine sau învolburate impresionante.

Marmura poate fi găsită în toată lumea, dar cele patru țări în care este cea mai răspândită sunt Italia, Spania, India și China. Cea mai prestigioasa marmura alba provine din Carrara, Italia. Această marmură a fost folosită de Michelangelo, Canova și Donatello pentru sculpturile lor.

Are o textură mai moale și mai poroasă decât cea a granitului sau quartzului compozit. De aceea, pentru o durată de viață cât mai lungă, la fel ca multe alte tipuri de blaturi din piatră naturală, marmura trebuie sigilată des pentru a-și păstra frumusețea și calitatea.

Pret bun pentru marmura in Romania

Acest material atemporal are extrem de multe aplicații atât la interior cât și la exterior. Marmura scapițată este apreciată pentru placări la fațadă, soclu și gard. Plăcile de marmură mată și lucioasă sunt preferate pentru pardoseli exterioare la terasă, alee, piscină. Plăcile mari de marmură book matched îmbracă cu eleganță și rafinament baia, livingul, bucătăria, holul, dormitorul, casa scării, șemineul etc. 

Marmura este ideală în baie. Poate fi folosită în numeroase aplicații, de la placare pe perete și pardoseală până la blat, lavoar, cădiță și bordură de duș. Plăcile mari de marmură sunt ideale ca backsplash în zona căzii și a dușului, dar și în bucătărie. Trepte și contratrepte pentru scările exterioare și interioare. Glafuri cu picurător pentru exterior și glaf de interior. Capace de stâlp, de gard și de poartă. Capace de marmură pentru piscină și multe alte aplicații pentru casă, cladiri de birouri și spații comerciale. Vedeți modele. Ne găsiți și in Budapesta la Rocas Decor KFT.

Depozit de marmură cu montaj profesional în:

Aiud, Alba Iulia, Alexandria, Arad, Bacau, Baia Mare, Baia Sprie, Baicoi, Beclean, Beius, Bicaz, Bistrita. Blaj, Borsa, Botosani, Brad, Brasov. Braila, Breaza, Bucuresti, Busteni, Buzau, Buzias, Corbeanca, Caracal, Caransebes, Carei, Calarasi. Calimanesti, Campia Turzii, Câmpina, Cluj Calea Turzii, Pipera, Voluntari, Cluj, Cluj Napoca, Constanta, Covasna, Craiova, Curtea de Arges, Dej, Deva, Hunedoara. Eforie, Faget. Fagaras, Focsani, Galaţi, Gheorgheni, Gherla, Giurgiu, Huedin, Harsova, Hateg, Hunedoara. Iasi, Otopeni, Lugoj, Lupeni, Mangalia, Marghita, Maraşesti, Medgidia, Medias, Miercurea Ciuc, Moldova Noua, Nadlac, Nasaud, Navodari. Negresti-Oas, Gilau, Ocna Mures, Odorheiu Secuiesc, Oltenita, Onesti, Oradea, Oraviţa, Orastie, Orsova. Petrosani, Piatra Neamt. Pitesti, Ploiesti, Predeal, Radauti, Ramnicu Sarat, Ramnicu Valcea, Rasnov, Reghin, Resita, Roman, Salonta, Satu Mare, Sanicolau Mare. Sebes. Sfantu Gheorghe, Sibiu, Sighetu Marmatiei, Sighisoara, Sinaia, Slatina, Slanic, Slanic-Moldova, Slobozia, Suceava, Targoviste. Targu Jiu, Targu Mures, Timisoara, Tulcea, Turda, Urziceni, Vatra Dornei, Zalau, Cluj Bulevardul Muncii, Cluj Baciu, Cluj Floresti.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Citiți Privacy Policy și Terms of Service

error: Content is protected !!
×

Salut, sunt Amalia.
Ai nevoie de ajutor?

×