TERMEN DE EXECUȚIE PENTRU PIESE PERSONALIZATE ⟶ 2-3 ZILE!

aplicații cu quartz

Aplicații cu quartz Compozit

Aplicații cu quartz compozit – este un material versatil, ideal pentru blat de lucru în bucătărie. Are toate calitățile necesare unui blat rezistent și cu viață lungă. Fără pete, fară zgârieturi, cu întreținere și curățare ușoară. Antibacterian, igienic, nu necesită impermeabilizare. 

Blat de lucru

Comandați-l cu încredere ca blat de lucru pentru mobila și insula de bucătărie, pentru masa de living și de dining. Este potrivit și ca blat de baie, blat în laboratoare, farmacii, clinici, spitale, saloane de înfrumusețare. Blat în restastaurante și laboratoare de cofetărie. Este ideal în orice spațiu care necesită să fie igienic și ușor de curățat. este foarte decorativ și este foarte des utilizat ca blat pentru măsuță de cafea și masa de toaletă.

aplicații cu quartz in bucatarie

Backsplash / panou de spate /contrablat

Atât modelele simple, monocrome, cât și cele cu vene intense sunt spectaculoase. Contrablatul de quartz protejează anti stropire în zona plitei și a chiuvetei. Este util și decorativ în același timp. Placați-l pe perete, în bucătărie și baie. Pe lângă protecție, vor da o notă de eleganță amenajării interioare.

Trepte și contratrepte la scări interioare, glafuri

Alegeți-l cu încredere pentru trepte și contratrepte la scările interioare și glafuri. Este foarte elegant și rezistent, se curăță foarte ușor, nu se zgîrie și nu se pătează.

trepte si contratrepte de quartz alb

Placaj pentru pereți și pardoseală

Plăcile de quartz sunt ideale pentru placarea pereților în baie, bucătărie, hol, living, casa scării, dar și pentru pardoseli. Are rol anti stropire, dar și decorativ. Cu plăcile mari de quartz puteți obține modelul bookmatch rezultând un decor exclusivist, elegant.

Nu mai sta pe gânduri! Contactează-ne astăzi la numărul de telefon 0741 217 337 sau vizitează-ne la Showroomurile noastre din România și Ungaria pentru a afla mai multe informații despre blaturile noastre de cuarț și pentru a programa o consultație gratuită.

La ROCAS DECOR, ne străduim să oferim produse de calitate superioară și servicii excelente clienților noștri. Echipa noastră de specialiști va fi bucuroasă să te ajute să alegi quartz compozit pentru proiectul tău.

error: Content is protected !!
×

Salut, sunt Amalia.
Ai nevoie de ajutor?

×