TERMEN DE EXECUȚIE PENTRU PIESE PERSONALIZATE ⟶ 2-3 ZILE!

ce este quartz compozit

Ce este quartz compozit

Ce este quartz compozit? Este un material creat cu scopul de a rezista ca blat de lucru în bucătăriile moderne, în care se gătește mult. Compoziția lui este astfel aleasă încât să îi ofere longevitate și durabilitate extremă. Este compus 94% din cuarț natural, 4-6% rășină, polimeri (pigmenți) și aditivi (minerale).

Prin alăturarea acestor componente, quartzul compozit devine aproape indestructibil. Rezistă la zgârieturi și abraziune, nu absoarbe lichide sau grăsimi, prin urmare nu se pătează. Rezistă la acțiunea acizilor din fructe, cum ar fi zeama de lamâie. Își menține culoarea și rezistă la uzură. Nu necesită impermebilizare (sigilare) și este antibacterian. În plus, se curăță foarte ușor. 

ce este quartz de compozit

Impresionează și din punct de vedere estetic. Gamă coloristica este foarte variată și bogată. Quartz compozit alb, negru, maro, gri, bej-cre, grej, portocaliu, roșu și multe alte culori intense dar și nuanțe pastelate.  Modele monocrome, dar și cu puncte și vene. În ultimi ani producătorii de quartz au reușit să reproducă tot mai bine modelele naturale oferite de marmură și granit. Astfel puteți crea o amenajare spactaculoasă folosind blat și back splash de quartz compozit.

Contactează specialistul în blaturi de quartz!

La ROCAS DECOR, ne străduim să oferim produse de calitate superioară și servicii excelente clienților noștri. Echipa noastră de specialiști va fi bucuroasă să te ajute să alegi și să instalezi blatul de cuarț perfect pentru tine.

Prelucrăm la dimensiune personalizată blat de quartz pentru mobilă și insulă de bucătărie, blat de baie, panou de spate anti stropi / backsplash. Executăm trepte și contratrepte de cuarț pentru scări interioare. Livrăm din stoc placaj de quartz compozit pentru placare perete și pardoseală la interior, în baie, bucătărie, hol, în living și casa scării.

Nu mai sta pe gânduri! Contactează-ne astăzi la numărul de telefon 0741 217 337 sau vizitează-ne la Showroomurile noastre din România și Ungaria pentru a afla mai multe informații despre blaturile noastre de cuarț și pentru a programa o consultație gratuită.

error: Content is protected !!
×

Salut, sunt Amalia.
Ai nevoie de ajutor?

×